The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Almaz Yebio: Down To Earth

Igen gazdag életpályát tudhat maga mögött a svéd énekesnő, Almaz Yebio. Azon túl, hogy számos zenekarban megfordult, több mint másfél évtizeden keresztül ő vezette a Rejoice gospel kórust. Yebio napjainkban is igen szerteágazó zenei tevékenységet folytat, kifejezetten szereti a párhuzamosan futó projekteket, egyik ezek közül a közelmúltban boltokba került új albuma a „Down To Earth”.

A tíz számot magában foglaló korong leginkább Paul Simon és Peter Gabriel szerzeményeire van „kihegyezve”. Maga a címadó dal is Gabriel-től származik. Simon-tól itt van például a „Further to Fly” és a „Have a Good Time”, Gabriel-től pedig a „Solsbury Hill” és a „Washing of the Water”. De nem csak átdolgozások vannak az énekes lemezén, hanem saját szerzemények is, ilyen például a „Merry go Round” és a „Dancing”.

A „Down to Earth” egy gazdagon hangszerelt, sok muzsikus foglalkoztató, igényes produkció. Nem nehéz megjósolni, hogy ezzel a jazzes lemezzel itthon is sok rajongót szerez magának a svéd énekesnő.

https://www.youtube.com/watch?v=5n9qVoziHwo

Honlap: www.almazyebio.com