The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Annika Fehling: Rust & Gold

Már több mint másfél évtizede annak, hogy a svéd énekes-dalszerző, Annika Fehling belépett hazája lemezes előadóinak a táborába. Az énekesnő 1996-os JazzFehling című bemutatkozó anyagát kisebb-nagyobb megszakításokkal követték az újabb és újabb korongok, ennek köszönhetően mára igen gazdaggá vált a svéd művésznő diszkográfiája. A közelmúltban Fehling egy új hanghordozóval jelentkezett. A Rust& Gold a hivatalos besorolás szerint EP-nek számít, habár a repertoárt alkotó hét dalával akár nagylemeznek is nevezhetnénk.

Az énekesnő eddigi pályafutása során több műfajban is kipróbálta magát, de úgy tűnik, végül az amerikai folk zene elkötelezett rajongójává vált. Ennek szellemében fogant a mostani kiadványa is.

A lemezen nem csak ötvözi egymással az amerikai pop illetve folk zenét, hanem, azt valami olyan különleges dologgal fűszerezi, hogy a végeredményen maximálisan tetten érhető a skandináv életérzés. Az elhangzó felvételek között kettő (a With Me és a Lonely Love) már az énekesnő előző albumán (Fireflies, 2010) is szerepelt, vélhetően úgy érezte, hogy most újra meg kell mutatnia ezeket a dalokat a világnak. Az új album elkészítéséhez több vendéget is meghívott Fehling. A lemez nyitószámát, a Kristallen den fina-t Peder af Uglas társaságában adja elő. A Lonely Love Peter LeMarc-kal, az I Know Better pedig Markus Lill-lel közös produkció.

A Rust & Gold című album kellemes perceket ígér a könnyedebb zenei műfaj kedvelőinek. Az új kiadvány vélhetően az énekesnő korábbi felvételei iránt is felkelti a közönség figyelmét.

Honlap: www.annikafehling.com