The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Sofia Ekberg: All The Small Details

A többféle hangszeren is játszó előadó, Sofia Ekberg Svédországban, a Jönköping-től nyugatra található kis településen Bottnaryd-ban született. A zene iránti érdeklődése már kisgyerek korában felébredt, ennek köszönhetően többféle hangszeren is megtanult játszani. A sok instrumentum közül a gitárba szeretett bele igazán. Gyorsan rátalált a „hangszeréhez illő” zenei stílusra is. A választása az amerikai folk zenére esett, amit pop-os dallamokkal színezve kialakított a saját zenei nyelvét. A közelmúltban elkészült az énekesnő bemutatkozó albuma, az All The Small Details, ami ugyan még nem nagylemez, hanem az annak előfutárának tekinthető EP. A szűk félóra játékidejű, hat dalt felölelő kiadvány jól reprezentálja az előadó eddigi ténykedését.

A repertoárban olyan, kellemes atmoszférájú dalokat találunk, mint a címadó All The Small Details, a Happy Feet And Fire In My Heart ás a Goodnight Sally. Összességében Ekberg lemeze egy olyan filmzenei kiadványhoz hasonlít, amelyet a filmkészítők egy vidéken játszódó amerikai, családi filmhez álmodtak meg.

A bemutatkozó anyag elkészítése mellett Ekberg-nek arra is maradt ideje, hogy dalszövegíróként mások számára is dolgozzon. Az ő munkáját dicséri többek között a dán énekes-dalszövegíró, Cecilie Sadolin bemutatkozó lemeze a Nordic Craft is, amelyen tevékenyen közreműködött a svéd előadó is.

Honlap: www.sofiaekberg.com