The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Carl Cleves and Parissa Bouas: Halos ’Round The Moon

A gitáros Carl Cleves és az énekesnő Parissa Bouas együttműködésének kezdete, már szinte történelem. Duóként The Hottentots néven járták a világot és az évtizedek során sok tízezer kilométert valamint sok száz koncertet hagytak maguk mögött. (Erről egyébként Cleves a közelmúltban egy könyvet is írt Tarab – Travels My Guitar címmel.) Az előadók a bemutatkozó albumukat az „A Small World”-öt 1994-ben készítették el. A debütálást további sikeres korongok követték. A közös munka mellett mind a két előadónak jutott ideje az önálló karrier építésére is. Az elmúlt évek során mind Parissa Bouas (The Full Force Of The Wind /2013/, mind pedig Carl Cleves (The Home Is Empthy /2012/) adott ki önálló albumot.

 

Néhány évvel ezelőtt sikeresen egymásra talált az előadópáros és az audiofil kiadványiról híres, német Stockfisch Records. A közös munka első gyümölcse az Out Of Australia című album volt. Sokak nagy örömére most itt a folytatás, a Halos ’Round The Moon. A közel 50 perces játékidejű, 12 kompozíciót tartalmazó kiadvány CD és SACD formátumban is elérhető.

Cleves-ék zenéje – Ausztráliától Európáig és Amerikáig - hidat képez a különböző kontinensek, a latin-amerikai és az európai klasszikus gitárzene között, melyben hallható a modern latin ritmusok lüktetése. Parissa Bouras énekhangja tökéletesen együtt él az olykor a temperamentumos, de ugyanakkor mélyebb gondolatiságot mutató gitár muzsikával.

Azok számára, akik most szeretnének megismerkedni a folkzene világával remek választás a Halos ’Round The Moon című korong, amelynek a repertoárjában olyan fülbemászó dallamokat találhatunk, mint pl. a The House Is Empty, a Dear Melanie, a You Inspire Love és a The Full Force Of The Wind.

Összességében megállapítható, hogy az előadók és a lemezcég motorjának számító Günter Pauler ismét jó munkát végeztek.

A lemezen található számok listája:

1 Aheyla - I Rejoice
2 Sad Eyes
3 The House Is Empty
4 Four Extraordinary Days
5 Your Lesson To Me
6 Dear Melanie
7 You Inspire Love
8 Halos Round The Moon
9 Leaving Byron Bay
10 Nothing's Gonna Last Forever
11 All Alone
12 The Full Force Of The Wind

Honlap: www.stockfisch-records.de