The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Dave Stryker: Eight Track

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az ötvenes évei második felét taposó amerikai Dave Stryker az egyik legfoglalkoztatottabb jazzgitáros. A muzsikus az 1988-as debütáló albuma (First Strike) óta két tucat saját korongot készített és legalább ennyi alkalommal vendégeskedett más előadók lemezein. Stryker-nek több saját zenekara is van, így kedvére válogathat, hogy éppen a The Dave Stryker Organ Trio-val vagy a Blue to the Bone Band-del vagy a szaxofonos Steve Slagle-ven közösen vezetett The Stryker/ Slagle Band-del koncertezik.

Az amerikai gitáros legújabb albumát, az Eight Track-ot röviden úgy jellemezhetnénk, hogy egy kirándulás a ’70-es évek zenei világába, ugyanis Stryker az akkori időszak leggyakrabban játszott felvételei közül választott tízet és azokat egy kicsit „újragondolva” prezentálja most nekünk. A kínálatban olyan híres szerzeményeket találunk, mint pl a Pusherman, Curtis Mayfield 1972-es Superfly című albumáról. Valamint itt van Stevie Wonder örökzöldje a Superwoman (Music of My Mind, 1972) és Clifton Davis Never Can Say Goodbye című száma, amelyet a The Jackson 5 tett ismertté 1971-ben.

Srtyker új albuma közel egy órányi hallgatnivalót kínál azok számára, akik egy kis nosztalgiára vágynak. Ez a kiadvány azonban túlmutat az „egyszerű feldolgozás album” kategórián, hiszen az amerikai gitáros – remek muzsikusokat bevonva a projektjébe – egészen új tartalommal töltötte meg a négy évtizedes kompozíciókat.

A lemezen található számok listája:

  1. I'll Be Around
  2. Pusherman/Superfly
  3. Wichita Lineman
  4. Aquarius
  5. Never My Love
  6. Superwoman
  7. Never Can Say Goodbye
  8. Make It With You
  9. Money
  10. That's The Way Of The World

Közreműködnek:

Dave Stryker- gitár

Stefon Harris – vibrafon

Jared Gold – orgona

McClenty Hunter – dobok

Honlap: www.davestryker.com