The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ellen LaFurn: C’est La-Furn

A műfajjal éppen csak ismerkedők általában egy olyan albummal a kezükben kopogtatnak be a jazz feliratú ajtón amilyen Ellen LaFurn C’est La-Furn című korongja. A dolog érdekessége, hogy már jelentős tapasztalat van az énekesnő mögött mégis ez az első olyan lemeze, amit zenekarvezetői minőségben készített. Az album az ismert forgatókönyv alapján készült, vagyis „válogass össze néhány amerikai örökzöldet, majd tetszés szerint fűszerezd brazil örökzöldekkel”.

Az énekesnő lemezén 13 számot találunk az imént említett válogatás szellemében. Olyan jól ismert jazz alapművek szólalnak meg a tolmácsolásában, mint pl. „Girl Talk” (Neil Hefti), a Frank Sinatra által sikerre vitt „It Was A Very Good Year” (Ervin Drake), az „I’ve Got The World On A Sting” (Arlen-Koehler), a „The Days Of Wine And Roses” (Mancini-Mercer). A brazil „oldalról” pedig olyan kellemes melódiákkal találkozhatunk, mint pl. a „Dindi” (Tom Jobim) és a „So Nice /Summer Samba/” (Marcos és Paulo Kostenbader Valle).
A C’est La-Furn című album esetén minden adott a sikerhez: kellemes énekhang, remek muzsikusok varázslatos atmoszféra. Ellen LaFurn hangja nagyon könnyen belopja magát a hallgató szívébe, ezért ebbe az élményben elmerülve sokkal rövidebbnek érzékeli a lemezt, mint amennyi valójában…

Akik ezt a muzsikát varázsolták:
Ellen LaFurn- ének
Vic Cenicola – gitár
Rave Tesar – zongora
Ron Naspo- nagybőgő
Patrick Cuttitta – dobok

Ezeket hallhatjuk:
1.    I Remember You
2.    So Nice (Summer Samba)
3.    I've Got the World On a String
4.    When Sunny Gets Blue
5.    Cherokee
6.    Teach Me Tonight
7.    It Was a Very Good Year
8.    Girl Talk
9.    I'll Take Romance
12.    Watch What Happens
13.    The Days of Wine and Roses