The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Scott Robinson-Jack Mouse: Snakeheads & Ladybugs

A zenei világban nem nevezhető tipikus duó párosításnak a fúvósok - dobok felállás, pedig a Scott Robinson-Jack Mouse kettős pont ezt a formációt álmodta meg magának. Kettőjük együttműködésének a gyökerei a régmúltba nyúlnak vissza. Először valamikor a ’80-as évek táján gondolták úgy, hogy érdemes lenne megízlelni a közös alkotás örömét.

Úgy tűnik, hogy a megérzésük helyesnek bizonyult, ugyanis mind a mai napig sok közös projektjük van, ezek közül a legújabb, a Snakeheads & Ladybugs címet viselő album. Egyébként Robinson neve sokak számára ismerős lehet hazánkban, hiszen a muzsikus a tavalyi Bohém Jazz Fesztivál egyik ünnepelt fellépője volt Kecskeméten.
A változatos repertoárú albumon az önfeledt, felszabadult játék fültanúja lehet a hallgató, de ez a játék gyakorta elvont gondolatokat hoz a felszínre, ezért ez a lemez a különlegessége ellenére nem tartozik a könnyen fogyasztható kiadványok közé. De, ha a hallgatótól az átlagosnál sokkal nagyobb odafigyelést kap, akkor megmutatja minden szépségét.

Akik ezt a muzsikát varázsolták:
Scott Robinson – tenor szaxofon, kornett és klarinét
Jack Mouse- dobok

Ezeket hallhatjuk:
1.    Flutter
2.    Bolero Incognito
3.    Backward Glance
4.    Two Minute March
5.    Orcan
6.    Dual Duel
7.    Funk Infestation
8.    Snakeheads & Ladybugs
9.    Shapeshifter
10.    Scorch
11.    Fandango
12.    Freebop