The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Gregory Porter: Take Me to the Alley

A Grammy-díjas Gregory Porter habár jazzénekesnek tartja magát, de zenéjében élvezettel ötvözi a jazzel a bluest, a southern soult és a gospelt is. Az amerikai énekes hazánkban is népes rajongótáborral rendelkezik, ami minden bizonnyal tovább fog bővülni a most megjelent Porter lemez eredményeként. Az énekes három évvel ezelőtt adott ki szólóalbumot, a Liquid Spirit-et. A művész számára több szempontból is nagy jelentőséggel bírt ez az album, egyrészt azért, mert ez hozta el számára a várva várt Grammy díjat, más részről pedig ez volt a bemutatkozó korongja a Blue Note kiadónál. Az új album - ami a Take Me to the Alley címet viseli - 12 számos repertoárját egyértelműen Porter saját szerzeményei uralják. Mindössze három kivétel akad, a „csapatmunka” eredményeként megszületett „Holding On” és a „Day Dream”. Az „In Heaven” című dalt pedig Darlene Andrews jegyzi egyedüli szerzőként.

Habár Porter új lemeze egy stúdió album, a hallgatónak mégis olyan érzése van, mintha élő felvételt hallgatna. Ez azért van, mert a felvételeket hallgatva nagyon élethűen elevenedik meg a lemezzel ismerkedő előtt egy hangulatos jazz klub színpada, amelyen számos remek muzsikustól támogatva, Porter énekel fülbemászó dallamokat.

Közreműködnek:
Gregory Porter – ének
Alicia Olatuja –ének
Chip Crawford –zongora
Aaron James –nagybőgő
Emanuel Harrold – dobok
Keyon Harrold –trombita
Yosuke Sato –altszaxofon
Tivon Pennicott – tenor szaxofon
Ondrej Pivec -orgona

A lemezen található számok listája:

1. Holding On (Gregory Porter/James John Napier/Guy William Lawrence/Howard John Lawrence)
2. Don't Lose Your Steam (Gregory Porter)
3. Take Me To The Alley (Porter)
4. Day Dream (Gregory Porter/Craig Dawson)
5. Consequence of Love (Porter)
6. In Fashion (Porter)
7. More Than A Woman (Porter)
8. In Heaven (Darlene Andrews)
9. Insanity (Porter)
10. Don't Be A Fool (Porter)
11. Fan The Flames (Porter)
12. French African Queen (Porter)