The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kevin Cline: Make Up Your Mind

Az amerikai zeneszerző, a zongorán és harsonán is remekül játszó Kevin Cline megadta a módját annak, hogy a bemutatkozó lemeze „nagyot szóljon”. A Make Up Your Mind című korong nem a megszokott recept szerint készül, ugyanis szakított azzal az elsőlemezes hagyománnyal, amely szerint a debütáló albumot jól ismert örökzöldekkel töltik meg az előadók.

A 15 számos korongra szinte kizárólag saját kompozíciókat rakott a muzsikus. Mindössze egyetlen kivétel akad, még pedig - az egyik vélhetően legtöbbször feldolgozott – a „My Funny Valentine”, ami a lemez közepén került műsorra. Az album elkészítéséhez számos chichago-i muzsikust sikerült Cline-nak megnyernie, így a nagyszabású projektben közel harminc művész vett részt, közöttük két csodálatos hangú énekessel, Isha Maria Lewis-szel (a „My Funny Valentine”-ban) és Paul Zimmerman-nal (az „Umbrella Sunglasses & Gloves” és a „You Tend To” című számokban).
A repertoár igen vegyes, abban szinte mindenféle kompozíciót megtalálunk. Az „Umbrella Sunglasses & Gloves” egy olyan múltidéző szám, ami arról tanúskodik, hogy a muzsikus sokat hallgatta a régi idők siker csapatait: az Earth, Wind and Fire-t és a Chicago-t. A „Santorini By Motorbike” című szánban Cline a görögországi motoros élményeit eleveníti fel, a „Mistletoe, Me & You” egy romantikus karácsony kompozíció, a lemezt záró „Till Next Time” pedig egy balladisztikus szerzemény. Ez a néhány kiragadott példa is jól reprezentálja Cline bemutatkozó albumának a színességét, de nem csak tematikájában sokrétű a lemez, hanem stílusában is, ugyanis a rocktól a jazzig, a funk-tól a pop-ig és a bluesig számos zenei stílus képviselteti magát ezen a kiadványon.

A lemezen található számok listája:

1    After The Rain
2    Umbrella Sunglasses & Gloves
3    Beware the Snake
4    Shot of J & V
5    Shirley Not Forgotten
6    April In June
7    Happy-Go-Lucky
8    Mistletoe, Me & You
9    My Funny Valentine
10    Santorini By Motorbike
11    Neighborhood Trolley
12    Song For Bobby
13    You Tend To
14    Make Up Your Mind
15    Till Next Time