The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Louis Romanos Quartet:Take Me There

A dobos Louis Romanos a zenekarát hajdan a jazz hazájában, New Orleans-ban alapította, de, miután 2005-ben a Katerina hurrikán szinte elpusztította a várost, sok más muzsikushoz hasonlóan ő is új lakóhelyet nézett magának. Romanos ráadásul igen nagyot lépett ezen a téren, mert Athénba költözött, ezzel a lépéssel természetesen a zenekarának a székhelye is megváltozott.

Az elmúlt évek során a kvartett sokat koncertezett és a fellépéseikkel a világ számos pontjára eljutottak. (Nálunk még a tudomásom szerint sajnos nem jártak.) A zenekar friss korongja a Take Me There címet kapta. Az albumon 12 kompozíció kapott helyet, valamennyit Romanos jegyzi szerzőként. A kínálatban közel azonos fajsúlyú számok követik egymást, amelyeken egyértelműen felismerhetőek a new orleans-i gyökerek. Azoknak, kik szeretik a modern felfogású, de ugyanakkor hagyománytisztelő jazzt, sok kellemes percet jelentenek az album olyan számai, mint pl. a „Something Different”, a „Brüggemann Jam” és a „Green in Blew”.

Közreműködnek:

Louis Romanos – dobok
Dan Sumner-Benetto- gitárok
Alex Noppe – fúvósok
Neal Starkey - nagybőgő

Honlap: www.louisromanosquartet.com