The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Phil DeGreg & Brasilia: Brazilian People

Az amerikai zongorista, Phil DeGreg és együttesének, a Brasilia-nak az új lemeze, a Brazilian People azoknak szól, akik szeretik a latin ritmusokat, ugyanis a Brasilia egy samba-jazz formáció. Mielőtt a lemezzel megismerkednénk, ejtsünk néhány szót a zenekar vezetőjéről, hiszen nem mindennapi pályafutás az övé.

DeGreg a híres Yale egyetemen szerzett pszichológusi diplomát, de a szakmának hátat fordítva a zenei pálya mellett döntött és a második diplomáját már ezen a területen szerezte. Az talán sohasem derül ki, hogy mire vitte volna pszichológusként, viszont azt tudjuk, hogy muzsikusként már eddig is szép sikereket ért el, így hajdan jó döntést hozott. Az új lemezen 10 vérbeli brazil számot találhatunk, valamennyi saját szerzemény. Miközben az olyan számokat hallgatjuk, mint például a címadó „Brazilian People”, az „A Yankee In Brazil”, a „Cafe Com Pao” és a „Double Rainbow”, a dallamok szárnyán tényleg egy kicsit Brazíliában érezhetjük magunkat. Szinte megelevenedik előttünk Dél-Amerika és egyben a déli félteke legnagyobb városa a gigantikus, színes metropolisz San Paulo.

A lemez nagy erénye, hogy nem áll be az itthoni kínálatban nagy számban megtalálható brazil (vagy annak mondott) „bulizenék” sorába, habár tagadhatatlanul egy brazil dallamokkal átszőtt hanghordozóról van szó, a jazzalbum jellege mégis megmarad. A latin dallamok szerelmeseinek mondhatni kötelező ez az album, a többieknek csak jó szívvel ajánlott.

Közreműködnek:

Phil DeGreg – zongora
Rusty Barge – vibrafon
Kim Pensyl – trombita
Aaron Jacobs – nagybőgő
John Mayor – dobok
Bruno Mangueira - gitár

Honlap: www.phildegreg.com