The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Norma Winstone: Dance Without Answer

Igazi csemege azok számára az angol jazz díva, Norma Winstone új albuma, akik szeretik az érzelemdús, de mégis visszafogottabb hangvételű albumokat. Az énekesnő neve sem a jazzvilágban sem pedig az ECM kiadónál nem ismeretlen, hiszen az elmúlt évek során számos, színvonalas lemezzel ajándékozta meg a műfaj kedvelőit. A Dance Without Answer már a harmadik olyan korong a német lemezcégnél amelyet Winstone az olasz zongoristával, Glauco Venier-rel közösen készített. (A korábbi két közös munkájuk a Distance /2008/ és a Stories Yet To Tell /2010/ volt.)

Az új kiadvány bő egy órányi játékidő mellett 13 kompozíciót kínál a szép dallamokra vágyóknak. Winstone a mindenből egy kicsit elv alapján készítette az új lemezét, ennek megfelelően jól megfér egymás mellett pl. egy Madonna szám (Live To Tell) és Ralph Towner szerzemény (A Breath Away). Persze az albumra került művek jelentős átalakításon mentek keresztül. Így az említett pop sláger jazz köntösben, a Towner szerzemény pedig Winstone saját szövegével jelenik meg a gazdag repertoárban. De, jó választásként említhetnénk a San Diego Serenade-ot (Tom Waits) és a Time Of No Reply-t is (Nick Drake).

A sokszínűség mellett azonban a Norma Winstone mindvégig képes megőrizni sajátos, csak rá jellemző stílusát, amely egyszerre fiatalos és hagyománytisztelő, szórakoztató és szerethető.

Aki meghallgatja a Dance Without Answer című albumot az garantáltan kíváncsi lesz az énekesnő korábbi lemezeire is.

Közreműködnek:
Norma Winstone - ének
Glauco Venier - zongora
Klaus Gesing – klarinét és szaxofon

A lemezen található számok listája:
1.   Dance Without Answer
2.   Cucurrucucu Paloma
3.   High Places
4.   Gust Da Essi Viva
5.   A Tor A Tor
6.   Live To Tell
7.   It Might Be You
8.   Time Of No Reply
9.   San Diego Serenade
10. A Breath Away
11. Bein' Green
12. Slow Fox
13. Everybody's Talkin'

Teljes játékidő: 62:36