The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ron King:Triumph

A Los Angeles-ben élő trombitás, zeneszerző, Ron King már hosszú évek óta aktív szereplője a tengerentúli zenei világnak. A muzsikus számos művész lemezéhez adta a zenei tudását. A listáján – George Benson-tól Marvin Gaye-ig - számos, nálunk is népszerű „nagy név” szerepel. Az elmúlt évtizedek során King számos nagy presztízsű zenekarban megfordult és a kompozíciói gyakorta felbukkannak az amerikai filmek betétdalaiként. King a zenész barátokból verbuvált magának egy csapatot, amellyel stúdióba vonulva elkészítette a Triumph címet viselő korongot. A július elején megjelent albumon 8 kompozíció kapott helyet és valamennyit King jegyzi szerzőként. A kompozíciók alacsonynak tűnő száma ne tévesszen meg senkit, ugyanis egy szép hosszú albumot vihet haza a boltból a vásárló. Az amerikai muzsikus egyértelműen a kifejtős játék híve, ebből fakadóan az elhangzó számok többsége 6-8 perces játékidőt képvisel.

Összességében egy kellemes zenei élményt nyújtó lemez született, amely változatosságával és sokszínűségével mindenki számára élvezetes és - modern szóhasználattal élve - fogyasztható kiadvány. Még aki kevésbé érdeklődik a jazz műfaj iránt, az is nagyszerű élményekkel gazdagodhat, miközben a felvételekkel ismerkedik.

Valódi érzelmi utazásra hívja Ron King a hallgatóit, akiket hol elandalít (pl. a „Peace and Love”), hol pedig felélénkít (pl. az „A Perfect Day”) egy –egy szerzeményével. Tehetséges, figyelemreméltó és igazán nagyszerű zenészeket-előadókat adták a tudásukat és a lelkesedésüket ehhez a lemezhez.

A lemezen található számok listája:

  1. Triumph
  2. Luv Vibe
  3. Celtic Horizons
  4. If You Could Only Know My Mind
  5. Atlantic Thoughts
  6. A Perfect Day
  7. A Long Way Home
  8. Peace and Love

Kiadó: szerzői kiadás