The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Sumari: Sumari

Remek muzsikusok és az általuk megszólaltatott különleges hangszerek adnak egymásnak randevút az amerikai trió, a Sumari most megjelent lemezén. (Azt mindenki szabadon eldöntheti, hogy ezt a korongot cím nélkülinek tekinti vagy magát az együttes nevét adja a címéül (mi az utóbbi mellett döntöttünk). Akár a szabadon szárnyaló improvizáció iskolapéldája is lehetne ez a lemez, hiszen a muzsikusok produkciójának minden tétetele egy-egy „tananyag”. A szabad játékhoz bőségesen adtak maguknak időkeretet az előadók, ugyanis a 7 számból álló repertoárt döntően olyan kompozíciók alkotják, amelyeknek a játékideje tíz perc körül van, sőt akad egy „giga hosszúságú” mű is, a „Counterparts Are Comparitively Encountered” (14:33).
A jól felismerhetően jazz gyökerekből táplálkozó anyagról többszöri meghallgatás után elmondható, hogy az állandó variációk felpuhítják a zenei matéria felületét, amely így mindig izzásban van. Ebből fakadóan a folyamat nemcsak fellazít, hanem meg is köt. A Sumari organikus, mindig változó és változtatható elemeket, rétegek módjára pakol egymásra. Ettől is válik a zenéjük-műsoruk igazán egyedivé.Közreműködnek:
Matt Lavelle – trombita, kornet, szárnykürt, klarinét; Jack DeSalvo- mandola, cselló, gitárok; Tom Cabrera – bodhrán, tar, rig, doumbek, dob

A lemezen ezeket a kompozíciókat találjuk:
1.    Seth Dance
2.    Counterparts Are Comparitively Encountered
3.    Scientific Cults and Private Paranoias
4.    Reincarnation Civilizations
5.    Alternate Presents and Multiple Focus
6.    The Gates of Horn
7.    The Nature of Mass Events

Honlap: www.unseenrainrecords.com