The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Tim Ferguson Inside/Out: Hold That Thought!

Az amerikai nagybőgős, Tim Ferguson már több, mint másfél évtizede aktív szereplője a jazz világának. A muzsikus nem csak a színpadon gyakori vendég, hanem a lemezstúdióban is, ennek köszönhetően már eddig is gazdag diszkográfiát tudhat a magáénak.

Ferguson a bemutatkozó albumát 1999-ben készítette el Panorama címmel, ezt először a Points of View, majd a Trilogues és a Perspectives követte. 2006-ban került a boltokba a Get out of Town, majd két évvel később a What’s going on?. Az előadó legfrissebb lemeze a Planet Arts Recordings gondozásában megjelent Hold That Thought! Ezt az albumot az amerikai bőgős Rob Henke-vel (trombita) és Diane Moser-rel (zongora) közösen készítette. A repertoárban található kompozíciók jelentős részét a trió tagjai írták. Kivételt mindössze a lemez nyitó illetve záró szerzeménye jelent. Az előbbi a Charlie Haden által jegyzett „Silence” az utóbbi pedig Mal Waldron kompozíciója a „You”. Összességében elmondható, hogy igazán remek zenei anyagot sikerült összehoznia az amerikai bőgősnek. Ferguson triója ezen a lemezén könnyed, dallamos (de, mégsem a túlzott popularitásra törekvő), instrumentális, improvizatív jazz stíluselemekkel fűszerezett hangzásvilágot képviseli. Finom harmóniák varázslatos hangulatát kínálja ez a kiadvány. Az olyan kellemes dallamok, mint pl. az „Only Dream”, az „If You Call Me, Then I’ll Call You” és a címadó „Hold That Thought!” kikapcsolják a bennünk lévő feszültséget és tökéletes szórakozást jelentenek. Akinek tetszik az új album, bátran tallózzon Ferguson korábbi lemezei között is.

A lemezen található számok listája:
1. Silence
2. Only a Dream
3. A Drink and a Cigarette
4. Trumpet Bass Segue
5. One for Mal
6. Un Bel lago
7. If You Call Me, Then I’ll Call You
8. Hold That Thought
9. You

http://www.timfergusonmusic.com/