The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Gregory Porter: Live in Berlin Philharmonie (DVD)

Vitathatatlan tény, hogy Gregory Porter korunk egyik legkeresettebb jazzénekese. A művész hazánkban is jelentős rajongótáborral büszkélkedhet, a szerencsések tavaly nyáron Veszprémben, élőben is találkozhattak vele, ahol a zenei fesztivál egyik „húzó neve” volt. Akik lemaradtak erről a koncertről azok most „begyűjthetnek” egy kis koncertélményt, az Universal Music Group gondozásában most megjelent dvd-nek köszönhetően. A Live in Berlin Philharmonie címet viselő kiadvány anyaga szintén a tavalyi évhez köthető, hiszen a bő kétórás műsorhoz a felvételeket 2016 májusában, Berlinben rögzítették. A 16 számot tartalmazó Live in Berlin Philharmonie újabb igazolása annak, miért jutott Porter a mai jazz- és R&B-énekesek topkategóriájába. Porter baritonja hatalmas lelket sugároz, amely egyszerre közvetít érzelmeket és intellektualitást, anélkül, hogy a dalok előadásában a legkisebb hangi manír is fellelhető lenne. Persze ez a tartalmas produkció nem jöhetett volna létre, ha az énekes nem veszi körbe magát a művészet iránt mélyen elhivatott muzsikusokkal. A valódi csapatmunkában elkészült igényes anyag joggal követel magának helyet minden jelentősebb koncert dvd gyűjteményben.
A kiadvány többféle „kiszerelésben” is elérhető. Megvásárolható dvd, Blu-ray és 2 cd+1dvd változatban is.

Közreműködnek: Gregory Porter (ének), Chip Crawford (zongora); Jahmal Nichols (bőgő); Emanuel Harrold (dobok); Tivon Pennicott (tenor szaxofon)

A dvd-n található felvételek listája:

 1. Holding On
 2. On My Way To Harlem / What’s Going On
 3. Take Me To The Alley,  
 4. Don’t Lose Your Steam
 5. Hey Laura
 6. Liquid Spirit
 7. Consequence Of Love,
 8. Bass Solo / Papa Was A Rolling Stone
 9. Musical Genocide
 10. Don’t Be A Fool 
 11. Work Song / Drum Solo
 12. In Fashion
 13. Be Good (Lion’s Song)
 14. 1960 What?
 15. Water Under Bridges
 16. Free / Thank You