The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Baron Tymas: Montréal

A gitáros, Baron Tymas Fulbright ösztöndíjasként bejutott a montreáli Concordia University-re. A városban és az egyetemen eltöltött időszak inspirálta őt a Montréal című album elkészítésére. A gitár-zongora-bőgő-dob felállású zenekar egy melodikus jazz albumot készített. A 8 kompozíciót magában foglaló repertoár döntően instrumentális számokból áll. Kivételt mindössze az „And Oui” jelent, amelyben Jeri Brown-nak köszönhetően az énekhang is megjelenik.

Stílusában még a lemez nyitó felvétele, a „The Laval Syndicate” tér el a többitől. Méghozzá Charles Ellison trombitajátékának köszönhetően. Érezhető az előadó azon törekvése, hogy igyekszik önmagát minél több oldalról megmutatni, ezért a latintól („Chasing Its Tail”) a rockig („Wishbone”) és a szvingig („Chiken On The Beach”) számos „szerepben” hallhatjuk őt.

Ez egy nagyon jó hangulatú lemez. Mindazok az emberek, akik egy kicsit lelkileg lejjebb vannak, meghallgathatják, mert a pezsdítő dallamaik, nagyon jó atmoszférát teremtenek. Akiknek pedig jó a kedvük, még jobb lesz. Ezek hangulatnövelő zenék, egy feltöltődés. Zenéjében és hangulatában maximálisan tükrözi a mai kort és azt hiszem Baron Tymas (valamint csapatának) igényességét is.

Közreműködnek: Baron Tymas/ gitár; Joshua Rager/zongora; Sage Reynolds/ nagybőgő és basszusgitár; Jim Doxas/dobok; Jeri Brown/ének („And Oui”); Charles Ellison/trombita („The Laval Syndicate”).

A lemezen található számok listája:

  1. The Laval Syndicate
  2. Chasing Its Tail
  3. Orange Et Vert
  4. Do Right
  5. And Oui
  6. Wishbone
  7. Chicken on the Beach
  8. Take the 24

 

Kiadó: Tymasmusic