The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Doug Munro and La Pompe Attack: The Harry Warren Songbook

Az amerikai gitáros/komponistát, Doug Munro-t rokoni szálak fűzik, ahhoz a Harry Warren-hez, akit Amerika első „slágergyárosai” között emlegetnek. Warren főként a múlt század ’30-as és ’40-es éveiben élte termékeny korszakát, elsősorban filmekhez írt betétdalokat, amelyek gyorsan slágerré váltak. Munkásságát többek között három Oscar díjjal is jutalmazták. Muzsikusai élén, Munro a hollywoodi mozi aranykorának zenei világát igyekszik felidézni.

A gondos stúdiómunka eredményekét született meg a The Harry Warren Songbook című album. A címből nem nehéz kitalálni, hogy a kiadvány Warren legnépszerűbb műveinek a gyűjteménye. A repertoárban szereplő 16 dal közül 14-et ő jegyez szerzőként, kettő pedig – a „Blues for Harry” és a „You Again” – Munro saját kompozíciója. Az amerikai muzsikus új albuma azoknak szól, akik szeretik a gitárközpontú produkciókat, ugyanis az egyéb hangszeresek mellett hat (!) gitáros vonult a stúdióba a felvételek elkészítéséhez. Munro-ék azt a szvinges vonalat képviselik, amelyet többek között Django Reinhardt és Stepane Grappelli tett közkedveltté. Munro lemezének köszönhetően egyfajta időutazáson vehet részt a hallgató. Olyan korszakba juthatunk el a zene szárnyán, amelyben a legtöbbünk még nem is élt.

Közreműködnek: Doug Munro - gitár; Howard Alden - gitár; Vinny Raniolo - gitár; Ernesto Pugliese - gitár; Ted Gottsegen - gitár; Andrei Matorin - hegedű; Howie Bujese - hegedű; Matt Dwonszyk - nagybőgő; Michael Goetz - nagybőgő

A lemezen található számok listája:

 1. Lullaby Of Broadway
 2. (I’ve Got A Girl In) Kalamazoo
 3. Serenade In Blue
 4. Nagasaki
 5. Jeepers Peepers
 6. I Only Have Eyes For You
 7. Chattanooga Choo Choo
 8. The More I See You
 9. September In The Rain
 10. Blues For Harry
 11. Forty Second Street
 12. We’re In The Money
 13. Boulevard Of Broken Dreams
 14. You Again
 15. You Must Have Been A Beautiful Baby
 16. At Last

Kiadó: GotMusic Records