The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Diana Krall: Turn Up The Quiet

A jazz műfaj vokális változatát kedvelők táborában nem igazán van olyan ember, akinek ne lenne a birtokában legalább egy, a jazz díva, Diana Krall lemezei közül. Jó hír a gyűjteményüket bővíteni szándékozók számára, hogy az énekesnő a közelmúltban elkészítette a tizenharmadik stúdióalbumát. Az új koronggal visszatért a hagyományos jazzhez és a repertoár kialakításához egy nagyot merített Great American Songbook-ból.

A Turn Up The Quiet című lemezen csupa jól ismert, nagy sztenderddel találkozhat a hallgató. Ezek megformálásában három különböző összeállítású zenekarral játszik együtt. Diana Krall finom zongorajátéka mellett többek között Christian McBride és John Clayton Jr (nagybőgő), Russell Malone és Marc Ribot (gitár), Stuart Duncan (hegedű) és Jeff Hamilton (dob) működik közre.

Az egész lemez atmoszférája olyan – nem is beszélve a hihetetlenül magas színvonalú zenéről -, mintha „időutazásunk” során ott lennénk a múltban, jelen időben. Krall (vélhetően a férje, Elvis Costello véleményét is kikérve) valami hihetetlen érzékkel rakta/ rakták össze ezt a repertoárt. Az új album anyagával ismerkedő hallgató „utazhat” az időben, térben, szerelemben és az évszakokban, esőben és napsütésben, lehengerlő zenei körítéssel.

A Diana Krall rajongók számára természetesen kötelezően beszerzésre váró tétel ez az album. De, jó szívvel javasolható azoknak is, akik még csak most ismerkednek a jazz műfajjal. Elképzelni sem lehetne jobb belépőt a jazz világába egy Krall albumnál.

A lemezen található számok listája:

1. Like Someone In Love
2. Isn't It Romantic
3. LOVE
4. Night and Day
5. I'm Confessin'
6. Moonglow
7. Blue Skies
8. Sway
9. No Moon At All
10. Dream
11. I'll See You In My Dreams