The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Dés András Trió: A világ legrosszabb énekese

Aki valami különleges nyári, zenei csemegére vágyik, az feltétlenül szerezze be Dés András triójának a legújabb albumát, ami „A világ legrosszabb énekese” címet viseli. A címet olvasva ne essen senki pánikba, hiszen itt csak humorról van szó, nem pedig valamelyik tehetségkutató verseny első válogatásáról…

A Dés András (dobok és egyéb ütősök), Fenyvesi Márton (gitár) és ifj. Tóth István (gitár) felállású formáció számára érezhetően a nyitottság, a korlátok lebontása, a vélt vagy valós határok átlépése az egyik legfőbb motiváció. A trió által előadott 45 perces repertoárban 9 szerzemény kapott helyet.

A Dés András Trió sikere és ereje – a magas szintű szakmai felkészültségen túl – abban rejlik, hogy a trió három egyenrangú és egymásra figyelő muzsikusból áll, akik közül legfeljebb az éppen szólózó kerülhet némiképp előtérbe. Mindenképpen érdemes megemlíteni a sikertényezők között a humorérzéket is (lásd pl. a címválasztás).

Akinek volt már szerencséje hallgatni a triót élőben, az nagyon várja már ennek a lemeznek az élő bemutatkozását is. Akik viszont nem voltak még a Dés András triójának valamelyik koncertjén, akkor feltétlenül tegyék meg, mert megéri. De, addig is itt az új lemez!

Közreműködnek:
Dés András – dobok és egyéb ütősök
Fenyvesi Márton – gitár
ifj. Tóth István – gitár

Kiadó: Budapest Music Center Records