The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Lelle Dahlberg: These Words Are True

A svéd muzsikus, Lelle Dahlberg már kisgyerek korában elhatározta, hogy ő gitáros lesz. Nagy inspirációt jelentett a számára, hogy megkapta nagyapja féltve őrzött gitárját. Még nem volt 13 éves, amikor megírta az első saját számát, amelyet az elmúlt évtizedek alatt sok száz újabb kompozíció követett.

Dahlberg a country műfaj mellett kötelezte el magát, természetesen a közelmúltban megjelent, These Words Are True című albuma is ebben a műfajban fogant. A svéd muzsikus népes előadó gárdát csábított a stúdióba egy kis örömzenélésre. A lemezen 12 felvételnek jutott hely. A kínálatban éppen úgy megtalálhatjuk a pörgősebb számokat, mint a lassúbb balladákat. A műfaj jellegzetességeinek megfelelően gitár és ének központú hallgatnivaló tölti meg a korongot. A legnagyobb népszerűségre a korongról a „Come Back Home”, a „Tonigh’s The Night” és a „Play That Old Melody” című dalok számíthatnak.

A country műfaj kedvelőinek Lelle Dahlberg lemeze jó lehetőséget kínál a lemezgyűjtemény bővítésére, de azoknak is számos kellemes percet tartogat a kiadvány, akik még csak most ismerkednek ezzel a műfajjal.

Közreműködnek:
Lennart Dahlberg (ének és gitárok)
Cicci Landén (ének, vokál és ütősök)
Pearl (ének)
Emmie Andersson (vokál)
Jörgen Andersson (billentyűsök és gitárok)
Krister Wrambjer (dobok)
Mattias “Hippas” Olofsson (gitárok)
Mikael Strömquist (gitárok)
Kurt Baumer (fidula)

Az albumon található számok listája:
1. These Words Are True
2. Still Crazy ‘Bout You
3. Come Back Home
4. There’s Only You
5. Tonight’s The Night,
6. Best Night Ever
7. I Am Lost
8. I Should Have Loved You
9. Til We Meet Again
10. Can’t Stand Loosin’ You
11. Play That Old Melody
12. Will You Still Love Me

Honlap: www.lelledahlberg.com