The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Szőke Nikoletta koncert

Helyszín: Opus Jazz Club (Budapest)
Időpont:2015-11-19

Sok alkalommal, különböző zenészek „támogatásával” láttam már színpadon, a messzi földön híres jazzénekesnőnket, Szőke Nikolettát. Számomra eddig mindig azok a koncertjei voltak a legpezsgőbbek, amelyeken férje, Barcza Horvát József bőgőzött, Szakcsi Lakatos Róbert zongorázott és Balázs Elemér dobolt. Nagy öröm, hogy most is ez a formáció lépett színpadra az Opus Jazz Club teltházas közönsége előtt.

Az énekesnő és a muzsikusai azt a megszokott színvonalat hozták, ami az évek során már a védjegyükké vált. Finom, érzelmes, önfeledt, őszinte jazz muzsika volt ez, mesteri tolmácsolásban. Az est fókuszában természetesen az énekesnő közelmúltban megjelent lemezének - az időközben Japánban már nagyon népszerűvé vált - I Thought About You-nak a dalai voltak, de mellettük – tovább színesítve a palettát - más dalok is műsorra kerültek. Nikoletta koncertje igazán átütő élményt jelentett, megvolt a tetőpont a dalokban és a műsora egy kerek egészet alkotott. A muzsikusok egész este nagy kedvvel és látható örömmel játszottak, különösen Balázs Elemér volt elemében. Mindenki megbizonyosodhatott róla, hogy a formációt alkotó zenészek miért nem csak itthon számítanak a legkeresettebb muzsikusoknak, hanem a határokon túl is.

Aki olyan előadót keres, aki koncertről koncertre (valamint lemezről lemezre) kísérletezik a beállításokkal, stíluselemekkel, az felejtse el Szőke Nikolettát. Aki viszont olyan jazzdívát keres, aki megtartja önmagát, a minőséget és azt hosszú távon, komolyabb hangulatbeli vagy stílusbeli változás nélkül produkálja, annak mindenképpen ajánlanám, hogy hallgassa meg őt élőben illetve szerezze be a legújabb lemezét az I Thought About You-t.